Новината за смъртта на 9-годишната дъщеря на бившия треньор на Барселона и

...
Новината за смъртта на 9-годишната дъщеря на бившия треньор на Барселона и
Коментари Харесай

Светът на футбола потресен след трагедията с Луис Енрике

Новината за гибелта на 9-годишната щерка на някогашния треньор на Барселона и националния тим на Испания Луис Енрике раздруса света на футбола, написа Блиц.

``
реклама

Трагичната новина беше обявена персонално от Енрике в профила му в Туитър, от което излиза наяве, че Ксана е изгубила борбата с рака на костите. Заради прогресирането на заболяването на детето му, Енрике пожела да бъде освободен от националния тим на Испания като уточни дълбоки персонални претекстове за причина. За заболяването на Ксана до последно са знаели единствено членовете на фамилията на Енрике, което той държи надалеч от светлината на прожекторите.

Съпругата му Елена Куйел, с която са семейство от 1997 година, в никакъв случай не е била обществена персона. Двойката има още две деца - наследник Пачо (19 г.) и щерка Сира (18 г.). Още в първите минути след обявата той получи доста известия от някогашни и сегашни футболисти, които показват своите съболезнования за голямата персонална загуба.

" Моите съболезнования на Луис Енрике и фамилията му в този най-тежък миг. С вас сме, мистер ", написа Лионел Меси в стори в Инстаграм. Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос също не остана безразличен.

" Мистер, цялата ни поддръжка и обич са за теб и твоето семейство. Няма думи за утешение, само че ние постоянно ще бъдем до теб ", написа Рамос.

Послания написаха още Алваро Мората, Гайска Мендиета, Давид Силва, Серхио Бускетс, Жерар Пике...Към безкрайния лист се включи даже и френския клуб Ница.

“Изразяваме най-искрените си съболезнования на Луис Енрике и фамилията му. Всички наши мисли са ориентирани към тях ”, написаха в формалния профил на Ница в Туитър.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР